AMAkids BLOG

ROZVOJ BEZ HRANÍC

 

NAUČÍ SA DIEŤA MENTÁLNU ARITMETIKU ONLINE?

NAUČÍ SA DIEŤA MENTÁLNU ARITMETIKU ONLINE?

Je pre dieťa jednoduché naučiť sa mentálnu aritmetiku online? Môžem doma naučiť svoje dieťa rýchlo počítať na diaľku? To sú otázky, ktoré si kladie asi každý rodič, ktorý si vyberá online kurz mentálnej aritmetiky. Ale poďme pekne po poriadku – od výberu vhodného veku na zahájenie online výučby až po výber správnej online triedy.

MENTÁLNA ARITMETIKA: ONLINE ALEBO OFFLINE?

MENTÁLNA ARITMETIKA: ONLINE ALEBO OFFLINE?

Mentálna aritmetika je obľúbenou formou, ako rozvíjať matematické a kognitívne schopnosti našich detí. Akú formu mentálnej aritmetiky zvoliť? Online alebo offline formát? Centrum AMAkids Academy ponúka obe formy. V tomto článku vám predstavíme výhody a nevýhody oboch spôsobov výučby a objasníme, kedy sa s mentálnou aritmetikou u detí odporúča začať.

AKO NÁJSŤ KURZ ANGLIČTINY PRE ŠKOLÁKOV?

AKO NÁJSŤ KURZ ANGLIČTINY PRE ŠKOLÁKOV?

Znalosť anglického jazyka otvára mnoho príležitostí na vzdelávanie, kariérny a osobný rast. Je potrebné, aby deti navštevovali ďalšie hodiny angličtiny, ak sa už učia angličtinu v škole? Prečo sú kurzy angličtiny užitočné a v akom veku s nimi začať? Aké sú výhody a nevýhody online vzdelávania a prečo si vybrať online kurz angličtiny od AMAkids Academy?

AKO ZVLÁDNUŤ ZAČIATOK ŠKOLSKÉHO ROKA?

AKO ZVLÁDNUŤ ZAČIATOK ŠKOLSKÉHO ROKA?

Začal sa školský rok a s ním aj kolotoč každodenných povinností. Deti si musia znova zvyknúť na svoje povinnosti v školách a škôlkach, ako aj počas športových a umeleckých aktivít. Zvládnuť školské povinnosti nie je náročné iba pre deti, ale aj pre rodičov. Ako si rozvrhnúť čas, kedy odpočívať a ako optimálne zaviesť manažment povinností aj odpočinku?

MÁTE OTÁZKY?

Zanechajte Vaše dáta & radi Vám na všetko odpovieme